Här finns allt du behöver – butiker med mode, heminredning, gym, mat & dryck, frisör, hälsa, restaurang och mycket mera.
Oavsett om du ska vardagshandla en kväll efter jobbet, träna och må bra, njuta av god mat eller är ute efter något speciellt att ge bort så har du kommit rätt – här finns något för alla, allt under ett och samma tak!
Vi tycker att det ska vara roligt och bekvämt att shoppa – välkommen till oss!

Gallerians Öppettider

Galleria Axets öppettider

Mån-Fre

11-18

Lördag

11-16

Söndag

12-16
systembolaget3

Mån-Fre

10:00 – 19:00

Lördag

10:00 – 15:00

Söndag

Stängt
hemkop

Mån-Fre

07:00 – 20:00

Lördag

08:00 – 20:00

Söndag

08:00 – 20:00
ahlens

Mån-Fre

10:00 – 19:00

Lördag

10:00 – 16:00

Söndag

11:00 – 16:00
nordicwellness

Mån-Fre

05:00 – 23:00

Lördag

05:00 – 23:00

Söndag

05:00 – 23:00
apoteket

Mån-Fre

10:00 – 19:00

Lördag

10:00 – 16:00

Söndag

12:00 – 16:00

Hemköp
Hemköp är Nyköping mest centrala livsmedelsbutik, med ett riktigt brett ekologiskt sortiment, färsk fisk över disk och delikatesser i toppklass.

https://www.hemkop.se/Butiker/Nykoping-C

Hemtext
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

www.hemtext.se

Systembolaget
Vi förnyar vår sortiment varje månad för att tillfredsställa alla smaker. Om du funderar på vilket vin eller öl som passar bäst till din mat så är du välkommen in till oss så ska vi hjälpa dig!

www.systembolaget.se

Åhlens
Åhlens är ett varuhus för alla – vi är Sveriges ledande varuhuskedja. Hos oss hittar du mode, skönhet, inredning och underhållning under ett och samma tak.

www.ahlens.se

Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 100 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!

www.nordicwellness.se

Kjell & Company
Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik och har 8000 artiklar i sortimentet. Med våra stora inköp från rätt leverantörer kan vi erbjuda produkter, tillbehör och komponenter till väldigt bra priser. Vi vill att det skall vara enkelt att hitta det du söker i tillbehörsväg hos oss. I vår butik får du hjälp via per- sonlig kontakt med någon av våra duktiga säljare.

www.kjell.com

Apoteket
Apoteket erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och hälsotjänster. Vi vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och arbeta för sunda levnadsvanor.

www.apoteket.se

Väskaffären
Välkommen till Väskaffären i Nyköping!
Hos oss hittar du väskor, resväskor, handskar och plånböcker mm.

www.hitta.se/väskaffären

Sushi Yama
Vid ingången till Galleria Axet hittar du Sushi Yama. Restaurangen har ett stort fönsterparti som sträcker sig längs med serveringen och ger en trevlig utsikt mot gågatan. Ta del av sushikulturen i den avslappnande miljön eller faå med dig en låda med läckerheter hem.

www.sushiyama.se

Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största frisörkedja. Våra duktiga frisörer på 36 salonger över hela Sverige är redo att ge dig de bästa råden för att du ska få ”a great feeling”!

www.nikitahair.se

MISTER MINIT
MISTER MINIT startade som en skomakare men är idag ett globalt företag som erbjuder olika tjänster såsom nyckelkopiering, sömnad, gravyr, byte av klockbatteri samt försäljning av MISTER MINIT:s egentillverkade skovårdsprodukter. Välkommen in!

www.mistermint.se

Tillfälliga öppettider
under coronasituationen

Under den aktuella situationen med Corona kommer en del butiker ha reducerade öppettider:

Dessa tider gäller endast en del butiker.
Andra följer sina ordinare öppettider.
Se respektive butik för information.

Måndag-Fredag 11-18
Lördag 11-16
Söndag 12-16

*Gäller vissa butiker. Se respektive butik för mer information.